Referenser

The Edge Hyllie, Malmö.

Kontorshuset omfattar 7 800 kvm. Intill uppförs också ett parkeringshus med plats för ca 360 bilar. Projektet uppfyller kraven för EU Green Building samt Miljöbyggnad, nivå Silver.

Här levererade EHRAB ett lag armerare inklusive lagbas. Vi byggde en väldigt tjock bottenplatta med tung lösarmering för att stå emot de starka vindarna i området. 

Frimurarhotellet

Frimurarhotellet är en klassisk och välkänd adress i Linköpings centrum. Den nuvarande ägaren Scandic utökade hotellets kapacitet med ytterligare 50 stycken rum. EHRAB levererade ett arbetslag med kranförare, betongarbetare, montörer och snickare.

Kvarnlyckan

Huvudentreprenören byggde ett pensionat och daghem med plats för 60 stycken gäster. EHRAB var enda leverantör av yrkeskunniga snickare.

Gummifabriken

Gummifabriken byggdes på 1930-talet och var tidigare Värnamos landmärke. När Gummifabriken byggdes om till ett modernt kulturcentrum med biograf, auditorium, konferenscenter, bibliotek och en livescen levererade EHRAB dokumenterat yrkeskunniga kranförare, snickare och isoleringsmontörer.

Marieholmstunneln

Den nedsänkta Marieholmstunneln är en av Göteborgs stads många infrastrukturprojekt. Tunnelsegmentet på upp till 100 meter är gjutet i torrdockor och transporteras och placeras på flodbädden. EHRAB levererade arbetslag med formverktygsarbetare och kranförare.

Herrljunga factory

Strängbetong är Sveriges största tillverkare av prefabricerade betongelement. Fabriken i Herrljunga är känd tillverkare av betongtrappan "Herrljungatrappan". EHRAB levererade arbetslag med betongarbetare och armerare.

Norrbacka Äng

Norrbacka Äng byggde flera tornblock i det expanderade Uppsala. EHRAB levererade kvalificerade arbetslag med betongarbetare och armerare.

Sickla Front

Sickla Front ska fungera som kontor till några av Sveriges största företag. EHRAB levererade arbetslag med yrkeskunniga betongarbetare och armerare.

Gränby Entré

Gränby Centrum ska bli en av Uppsalas största mötesplatser med både köpcentrum och bostadshus. EHRAB levererade kvalificerade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga betongarbetare och armerare.

PEAB PGS

PEAB PGS är en filial till Sveriges största byggföretag och specialiserar sig på bostadsprojekt med prefabricerade ramar. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga snickare.

LASAB

Industriellt prefabricerade bostäder eller modulbyggnader är en byggnadsmetod som växer stort på den skandinaviska bostadsmarknaden. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga betongarbetare och snickare.

Veidekke

Tanum Strand Hotell byggde ut pool- och spaområdet inför semestersäsongen 2016. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga kakelläggare och hjälpredor.

Bergman & Höök

Bergman & Höök fick möjligheten att bygga 110 lägenheter i tre stycken byggnader i Helsingbors nybyggda område Mariastaden. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga snickare till gips- och köksmontering, betongarbetare och arbetsledning.

Novo Nordisk Hillerød

Novo Nordisk bygggde en ny fabrik för 2,1 miljarder kronor och plats för 450 stycken medarbetare. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga armerare, betongarbetare, snickare och arbetsledning.

Parkering vid Køge-stationen

Parkeringen vid Køge-stationen ska bestå av 255 stycken parkeringsplatser och vara 15 meter hög. EHRAB levererade arbetslag med betongarbetare, armerare och snickare för att bygga grunden till parkeringen.

Ved Stigbordene (Karré N och Bygning S)

KPC är huvudentreprenör för detta stora komplex på över 21.000 m2. FL Concrete byggde grunden till helakomplexet. Till FL Concrete levererade EHRAB ett arbetslag med armerare, betongarbetare, snickare och kranförare.

Skolen på Grundtvigsvej

Dahl Entreprise A / S konstruerade och byggde om store delen av skolan. G.V.L Entreprise utförde betongarbetet. EHRAB levererade ett arbetslag med betongarbetare, armerare och snickare till G.V.L.

Politistationen i Glostrup.

G.V.L Entreprise A / S byggde ett omfattande tillägg till polisstationen i Glostrup. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga murare, snickare, betongarbetare, förman och arbetsledning.

Slotsherrensvej

G.V.L byggde 32 stycken lägenheter på Slotsherrensvej i Rødovre. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga betongarbetare, armerare, snickare och arbetsledning.

Engbakken

KPC var huvudentreprenör på Engbakken som består av 124 stycken lägenheter och flera butiker på första våningen. H.M. E tecknades för att utföra betongarbetet och använde då EHRAB som en exklusiv leverantör av betongarbetare, armerare, snickare och arbetsledning.

Novo Nordisk Kalundborg

Novo Nordisk bygger en ny fabrik i Kalundborg värd 1,5 miljarder kronor. Hoffmann A / S tecknades för att göra betongarbetet. EHRAB levererade arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga stålfixare, betongarbetare, snickare och arbetsledning till Hoffman.

The Silo

NRE Group A / S, upphandlades till att bygga om numera kallad The Silo i Köpenhamns expansiva område Nordhavnen. Mogens Lund utförde betongarbetet och till dem levererade EHRAB ett arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga betongarbetare, stålfixare, snickare och arbetsledning. MT Højgaard

Produktion av förtillverkade element

Produktion av förtillverkade element. MT Højgaards avdelning i Kalundborg valdes för att leverera 46 stycken prefabricerade element med en totalvikt på 600 ton till Thule Air Base på Grönland. EHRAB tillfrågades att leverera arbetslag med stålfixare, betongarbetare och snickare. Projektet levererades i tid och inom budgeten.

Vi är verksamma inom följande segment