fbpx

Referenser

Läs mer om våra kunder och projekt

Helsingborgs Nya Sjukhus

Peab håller för närvarande på att bygga källaren till det nya sjukhuset i Helsingborg. EHRAB förser dem med stålfixare, betongarbetare, betongarbetare, snickare, kranförare, teamledare och förmän. Projektet startade i oktober 2018, ligger i tid och ska avslutas i oktober 2020 och är värt cirka 20 miljoner kronor.

Borås nya sjukhus

EHRAB levererade stålmontörer, snickare, betongarbetare, teamledare och kranförare till Peab på det nya sjukhuset i Borås. Projektet avslutades 2019.

Copenhagen Metro

Salini Costruttori har som ledare för CMT-konsortiet tilldelats kontraktet för att bygga Cityringen, den nya tunnelbanelinjen i Köpenhamn, med 17 nya stationer som ska byggas. EHRAB levererade grupper av kvalificerade arbetare med arbetsledare, förmän, snickare, stålfixare och kranförare till Trianglen-anläggningen. När projektet var som störst hade EHRAB 100 anställda i ett tvåskiftssystem.

Taastrup stationscentrum

Tscherning Beton tilldelades betongrenoveringen av köpcentret Taastrup Stationscenter. EHRAB levererade stålmontörer, snickare, lagledare, Manitou-chaufförer och förmän. Vid projektets höjdpunkt levererade EHRAB 30 arbetare och projektet avslutades i tid och inom budget.

V76 Stockholm Bypass

NCC var huvudentreprenör och byggde 7 broar och 1 tunnel. EHRAB levererade team av kvalificerade arbetare med förmän och teamledare. Projektet varade i 18 månader och avslutades i tid och inom budget.

Roslagsbanan

NCC var huvudentreprenör och byggde tre broar åt SL. EHRAB levererade team av kvalificerade arbetare med förmän och teamledare. Projektet pågick i cirka 10 månader och levererades i tid.

Tvärbanan

Tvärbanan är en stålbro i hjärtat av Sundbyberg. Installationen krävde den största kranen i Europa och är nu ett landmärke. Vi levererade en grupp arbetare och ledningen för armeringen och betongdelen.

Torsplan 1 & 2

Torsplan och Torsplan 2 är kontors- och butiksbyggnader som byggdes i Hagastaden. EHRAB levererade ledningsgrupper med arbetare bestående av formsättare, stålfixare, betongarbetare, gruppledare, kranförare och projektledare. Båda projekten avslutades i tid och inom budget och tog nästan fem år att slutföra.

Fremtidens experimentarium

HME var huvudentreprenör och tilldelades kontraktet för att bygga Fremtidens Experimentarium och EHRAB levererade uteslutande grupper av kvalificerade arbetare med förmän, gruppledare, snickare, stålfixare och betongarbetare. Projektet försenades på grund av problem med markarbeten och EHRAB bemannade upp till 50 arbetare på kort tid för att kunna slutföra projektet i tid.

Vårt erbjudande

Efterlevnad

All vår personal är anställd i Sverige och vi följer svensk lagstiftning och gällande kollektivavtal.

KVALITET

Vår kvalitetsgaranti garanterar att du alltid har rätt yrkeskompetens i projektet. Vi agerar snabbt och anpassar personalen efter dina behov.

SERVICE OCH SUPPORT

Våra tjänster stöds av en unik service - 24 timmar/365 dagar, med förvaltning på plats och utanför.

KOMMUNIKATION

Med en engelsktalande ledning stärker vi kommunikationen, vilket är en nyckelfaktor för ett lyckat byggprojekt.