fbpx

Lediga Jobb Inom Bygg

Vi anställer yrkeskunniga proffs – alltid med schyssta villkor

LEDIGA JOBB INOM BYGG

Träffa våra anställda

Jobba hos EHRAB

Vi är alltid intresserade av yrkeskunniga proffs och anställer löpande personal till bygg & anläggning, installationer och industriarbeten för vår uthyrningsverksamhet.

Vår viktigaste resurs är vår personal och vi gör därför allt vi kan för att de ska trivas och få de bästa förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb och utvecklas inom sin profession. Alla våra anställda genomgår en noggrann säkerhetsutbildning och får sin lön lokalt i de marknader där vi är verksamma – med all den trygghet som det innebär.

Som anställd hos oss hyrs du ut till olika kundprojekt. Projekten varierar i längd, storlek och inriktning vilket ger omväxling och gör att du inte behöver ”fastna” i specifika roller och arbetsmoment. Hos oss får du också möjlighet till utveckling och att bredda din kompetens, samt tillgång till ett stort nätverk inom branschen.

Vid behov erbjuder vi utbildning genom vårt eget utbildningsprogram EHRAB-skolan. Med hjälp av EHRAB-skolan kan vi hjälpa till att fylla eventuella kunskapsluckor och stötta dig som behöver omskolning för att byta bransch till byggbranschen.

Vi tar säkerhet på stort allvar och ser till att alla våra anställda genomgår de säkerhetsutbildningar som behövs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter säkert.

Sök lediga jobb inom bygg redan idag

En stor fördel med oss på EHRAB är att vi alltid har ett flertal lediga jobb inom bygg. En av anledningarna är vårt stora nätverk av kunder och partners som ständigt är i behov att duktig och kompetent personal inom byggbranschen. Du som söker jobb kan enkelt använda vår plattform ByggJobs genom att följa den länk som finns på denna sida. Länken kommer att ta dig till vår egna plattform som hjälper dig att hitta rätt arbetsgivare utifrån din kompetens.

Vi på EHRAB bryr oss om vår personal och vi vill alltid se till att du har de bästa villkoren och en trygg anställning. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med hälsa, miljö och säkerhet för att du skall trivas så bra som möjligt.

Så här påbörjar du en jobbansökan genom EHRAB och ByggJobs:

  • Skapa ett konto på https://byggjobs.app/sv/
  • När du väl är inloggad börjar du fylla i ditt konto med information, så att framtida arbetsgivare kan hitta dig.
  • Fyll i så mycket som möjligt av den information som efterfrågas. Vilket land du vill jobba i, vilken stad och vad du har för yrkeskunskaper är obligatoriska uppgifter du bör fylla i för att skicka in en ansökan.
  • Nu kan du börja söka!

Har du frågor om ansökningsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi söker elektriker och sprinklerinstallatörer!

Klicka på länken för att komma till vårt erbjudande och information om uppdraget!

Klicka här för att se jobbet!

Har du frågor om ansökningsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

ByggJobs

ByggJobs matchar yrkesarbetare och byggprojekt via en enkel app. 

Vi har upptäckt att det inom byggbranschen finns ett behov av enkel kommunikation och matchning mellan kvalificerade byggarbetare och seriösa företag med kvalificerade uppdrag. Därför utvecklade vi plattformen ByggJobs.  

ByggJobs är en digital plattform för byggbemanning som hjälper till att ta fram rätt bygglag för byggprojekt. Med hjälp av modern tekonologi bestående av  matchningsalgoritmer, AI och maskinlärning så fungerar ByggJobs helt enkelt som en virtuell marknad för jobbsökande och arbetsgivare inom bygg-, anläggnings- och installationsbranschen i Europa.

SOM ARBETSTAGARE FÅR DU:

  • Tillgång till attraktiva arbetsgivare och uppdrag via en enkel app. 
  • En app där du kan dokumentera och marknadsföra dina tidigare arbeten/projekt/erfarenheter.
  • Enkel validering av din kompetens och erfarenheter genom rekommendationer från tidigare platschefer och arbetskollegor.
  • Schyssta anställningsvillkor som följer lokala riktlinjer.
  • Möjlighet till utveckling och fortbildning genom EHRAB-skolan.

EHRAB-skolan

För att själva ha kontroll över våra medarbetares säkerhet startade vi EHRAB-skolan där vi, i egen regi, ger våra medarbetare de utbildningar de behöver för att kunna arbeta säkert – för sig själva och för våra kunder. 

EHRAB-skolan går hand i hand med vårt mål att alltid leverera bygglag av högsta kvalitet och våra anställdas säkerhet är alltid vår högsta prioritering, vilket är något som många oseriösa aktörer tyvärr slarvar med.

Vårt erbjudande

Efterlevnad

All vår personal är anställda i Sverige och vi följer svensk lagstiftning och gällande kollektivavtal.

KVALITET

Vår kvalitetsgaranti säkerställer att ni alltid har rätt yrkeskunnig kompetens på projektet. Vi agerar snabbt och anpassar personalstyrkan utifrån behov.

SERVICE & SUPPORT

Våra tjänster stöds av en unik – 24 timmar/365 dagar service, med onsite- och offsite management.

KOMMUNIKATION

Med möjlighet till engelsktalande lagbas stärks kommunikationen, vilket är centralt för ett lyckat byggprojekt.