Politica de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate legată de serviciul ehrab.com furnizat în domeniul de aplicare al EHRAB Romania („Politica de confidențialitate”) oferă informații generale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale EHRAB și ale angajaților, partenerilor și afiliaților EHRAB („EHRAB”) în legătură cu cu acest site web și ehrab.com EHRAB („Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate înainte de a intra pe site. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de confidențialitate, vă rugăm să părăsiți site-ul web.

PROTECȚIA DATELOR ȘI SECURITATEA DATELOR UTILIZATORULUI

EHRAB a depus toate eforturile pentru a lua măsurile adecvate pentru a proteja orice date cu caracter personal transmise prin acest site web. Cu toate acestea, rețineți că partajarea informațiilor personale implică întotdeauna un anumit risc și nicio tehnologie nu este complet sigură. EHRAB prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu Legea privind datele cu caracter personal (523/1999) și alte prevederi aplicabile privind datele cu caracter personal.

SCOPUL PRELUCRĂRII

EHRAB își propune să prelucreze datele cu caracter personal cât mai eficient și sigur posibil. În plus, EHRAB se străduiește să creeze un site web de mai bună calitate, cu o gamă mai largă de servicii oferite. Scopul EHRAB este de a crea o ofertă rentabilă de beneficii adaptată nevoilor dumneavoastră specifice, fără a fi nevoie să vă înregistrați separat pentru fiecare dintre serviciile oferite pe Site.

Cookie-uri

Din când în când, EHRAB poate pune anumite date pe computerul dumneavoastră; acestea ne permit să identificăm utilizatorii site-ului web. Aceste informații sunt cunoscute în mod obișnuit ca „cookie-uri”. Cookie-urile furnizează EHRAB informații despre cum și când a fost utilizat Site-ul, unde în structura Site-ului se află utilizatorul și, de asemenea, ajută EHRAB să îmbunătățească Site-ul și să-l facă să funcționeze mai bine. Astăzi, cookie-urile sunt utilizate pe scară largă în multe locuri.Dacă nu doriți să primiți cookie-uri sau doriți să fiți informat despre locul în care sunt plasate, vă puteți configura browserul în acest fel – dacă o astfel de funcție este suportată de acesta.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE SE BAZA PE CONSIMAMENTUL DVS

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră. O poți anula oricând. Deoarece prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru a ne furniza serviciile și produsele. Retragerea consimțământului poate duce la o situație în care nu vom putea furniza unele sau toate serviciile și să oferim întreaga gamă de produse. Site-ul web este împărțit în secțiuni separate, dintre care unele ne pot solicita să colectăm mai multe informații personale, în timp ce altele pot fi utilizate fără a procesa niciuna dintre ele.

TRANSMITEREA DATELOR PERSONALE

EHRAB nu transferă date personale în afara EHRAB sau a partenerilor și afiliaților săi. Datorită cerințelor tehnice și practice legate de prelucrare, unele date cu caracter personal pot fi stocate pe serverele subcontractanților sau prelucrate de subcontractanți. Aceste entități au fost de acord cu standardele de prelucrare a datelor EHRAB. EHRAB poate împărtăși statistici agregate despre clienții săi, vânzări, diagrame și alte informații legate de Site cu terțe părți reputate. Cu toate acestea, aceste statistici nu vor conține date personale.

CONTACTAREA EHRAB

Puteți contacta oricând EHRAB pentru a verifica dacă datele personale legate de dvs. sunt corecte. La cerere, EHRAB va corecta sau șterge orice date cu caracter personal incomplete, inexacte sau depășite. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați EHRAB prin e-mail prin www.ehrab.com. Datorită eforturilor continue ale EHRAB de a dezvolta Site-ul, această declarație poate fi, de asemenea, actualizată pentru a reflecta situația actuală. EHRAB își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate și speră că veți revizui Politica de confidențialitate din când în când pentru orice modificări care ar putea fi făcute. Orice întrebări suplimentare care apar și feedback cu privire la activitățile EHRAB în calitate de operator de date trebuie trimise către EHRAB prin e-mail.