Nytänkande rekrytering gjorde EHRAB till Gasellföretag!

25 November, 2015

EHRAB är inte som andra bemanningsföretag i Norden. Istället för att förmedla enstaka medarbetare erbjuder företaget hela arbetslag med arbetsledning, ett affärskoncept som nu gjort EHRAB till Gasellföretag 2015. “Målet är att omsätta 100 miljoner 2018. Fram till 2020 ska det hålla sig där, sedan siktar vi mot börsen” säger vd:n och grundaren Benjamin von Jahf.

 

För några veckor sedan möttes Benjamin von Jahf av kuvertet från Dagens Industri som hans kollega lagt synligt på skrivbordet. EHRAB hade blivit utsedd till Gasellföretag, vilket är de företag som växer snabbast i Sverige.

– Det var en så skön känsla. Under skoltiden skrev jag ner ”den som tränar mest blir bäst” och satte upp på väggen. För det är ju så, ingenting kommer gratis, säger Benjamin von Jahf.

Tidigare arbetade han på ett irländskt bemanningsföretag inom bygg- och anläggningsbranschen där han ansvarade för den skandinaviska marknaden. 2010 startade han eget. Namnet var han redan säker på: EHRAB – European Human Resources AB.

– Jag ville skapa något unikt och inte vanlig bemanning. Att skicka olika folk varje gång skapar inget värde. Jag tänkte, tänk om man kan göra samma projektoutsorcing som it-branschen fast inom bygg- och anläggningsbranschen istället.