EHRAB BYGGER INTERNT MED NY CFO

EHRAB befinner sig i en starkt expansiv fas, med ett ökat behov av stärkta interna funktioner. Därför är det med glädje vi välkomnar en ny medarbetare till vårt lagbygge; Anna-Karin (Kajsa) Andreasson, ny CFO vid EHRAB.

Kajsa har erfarenheter av ekonomi och redovisning från såväl finanssektorn som konfektionsbranschen och kommer nu närmast från fordonsindustrin där hon varit redovisningsansvarig vid IAC. Fordonsindustrin och byggsektorn må skilja sig åt, men en effektiv och fungerande ekonomifunktion är navet i varje modernt företag.

  • Kajsa har ett uttalat, genuint intresse för siffror, vilket kompletteras med mångårig  erfarenhet av ekonomi och redovisning. En perfekt kombination som kommer att komma väl till pass när vi på EHRAB tar oss an nya kunder, uppdrag och marknader, förklarar Anders Grundborn, COO vid EHRAB.
  • Vi vet dessutom vilken nytta EHRAB gör för sina kunder och vilka våra styrkor är i form av leverans och kvalitet. Samma höga kvalitetskrav som våra kunder ställer på oss, samma höga nivå ska även genomsyra det interna arbetet. Kajsa utgör en nyckel i detta arbete och vi är övertygade om att denna förstärkning kommer att gynna samtliga våra intressenter, avslutar Anders Grundborn.

EHRAB är specialiserade på att leverera kompletta arbetslag med engelsktalande arbetsledning till några av de största företagen inom den nordiska bygg- och anläggningsbranschen. Vi skräddarsyr kostnadseffektiva, flexibla och framförallt kvalitativa lösningar utifrån våra kunders behov och önskemål.

EHRAB är medlemmar av Sveriges Byggindustrier, Installatörsföretagen, Almega Kompetensföretagen och är certifierade enligt ISO:9001 och ISO:14001.